Er zit bijna 1 week op! - Reisverslag uit Jönköping, Zweden van jantine jurgens - WaarBenJij.nu Er zit bijna 1 week op! - Reisverslag uit Jönköping, Zweden van jantine jurgens - WaarBenJij.nu

Er zit bijna 1 week op!

Door: Jantine Jurgens

Blijf op de hoogte en volg jantine

19 Januari 2007 | Zweden, Jönköping

Hej!

We hebben vandaag onze 1e zweedse les gehad!!
Ik kan nu zeggen: Jag heter Jantine Jurgens. Haha. En zie je snel is: Si ves!
Ben nu bezig met mn lesrooster aan het uizoeken.. Op woensdag lekker vrij!
Zometeen om 19:00 uur hebben we het Welcomedinner in een Grieks restaurant, lijkt me leuk! Daarna after party @ Akadamien (studentenkroeg/discotheek).

Hoop dat alles goed met jullie gaat en dat jullie niet zijn weggewaaid gister met de storm!

Jullie horen van mij. Veel liefs, Jantine

• 19 Januari 2007 - 16:55

Je Zus:

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
    hoi zusje

jag heter Ingeborg :)
    leuk zeg! vanavond een feest, lekker van genieten!
    wat is dat voor lekkers op de foto?
    fijne avond!

jag sie ves!

knuffel van je zus
    :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• 19 Januari 2007 - 16:57

Jantine:

lieve zus
    dat is een marsepein gebakje!!!! heerlijk!!!
    Si ves! x Jantine

• 19 Januari 2007 - 18:37

Ad:

De storm heeft flink huisgehouden,met ons is alles goed gegaan, succes met de studie

• 19 Januari 2007 - 21:45

Mamma:

leuke foto van jou! En natuurlijk gebak, lekkere snoepkont! Dus je spreekt al een aardig woordje zweeds, mooi zo. Volgende week moet je dus gaan leren, succes ermee. Heb je daar trouwens wel tijd voor met al die feestjes? Veel plezier en tot ziens.
    knuffel mamma.

• 20 Januari 2007 - 17:47

Wendy:

Zie dat je t zweedse gebak ook ontdekt hebt. En...ZOET he!!! maar wel lekker!!

• 20 Januari 2007 - 20:41

Je Zus: