Verrassing uit Nederland!
Door: Jantine Jurgens
Blijf op de hoogte en volg jantine
01 Februari 2007 | Zweden, Jönköping
Het is alweer donderdagavond (21:26) en ik ben goed een halfuurtje terug van mijn college Intercultural and International Communication. Gaat over de culturen over de hele wereld en hoe de mensen communiceren, welke normen en waarden ze hebben etc.. De rest staat in het boek (waar ik nog mee moet beginnen) ;-)
Vandaag was een rare dag, komt vast omdat ik om 03:30 uur pas in bed lag, het is hier stapavond op woensdag! En de lekkere Baileys speelde volgens mij ook een rol (had er maar 2 op...). Je kunt hier kiezen tussen 1 Baileys met 40 of 60 cl. Ik hou het altijd maar bij de 40 met ijs!
Voor 12 uur zou ik vandaag bij een fiets kijken van een meisje uit deze flat, want ze had hem te koop. Ik heb hem gekocht voor maar 100 kronen, dat is 12 euro. Er zitten 5 versnellingen op en alles werkt en hij is geel met blauw. Ik moet alleen een paar dingen vervangen. Is wel tof een fiets, dan kan ik hier eens rondfietsen.
Toen ik terug kwam lag er een briefje in mijn brievenbus dat ik een pakket kon ophalen bij het winkelcentrum in deze wijk (Raslatt). Na wat drinken en yoghurt gekocht te hebben, dacht ik ik haal het pakketje even op. Het was geen 'pakketje' maar een PAKKET! Echt super leuk, van pappa en mamma gehad. Dit zat er allemaal in:
_ Heerlijk chocolade bonbons van Witor's
_ Speculaas, mergpijpjes, koffiekoeken, stroopwafels, roomboterkoeken
- Nuts, chocolade wafels, cruesli, stoepkrijtsnoep, notenkoek, crackers, chocoladereep van Rembrandt, marespein (super grote reep), speciale koeken van Bolletje
- Kaarten
_ 2 vlinders voor decoratie
_ Lichtjes voor op mijn kamer, punaises voor op mijn prikbord, decoratiestickers
- Bolletjes voor tulpen :-)
- Een lolly in de vorm van een hart met een beertje
_ Anti stress douchespul
- Wattenschijfjes, maandverband, oogmake up remover
- Een vacuumzak voor kleding
- Dove creme
- En niet te vergeten Pannenkoekenmix
Echt super gaaf pakket, heel erg leuk, ben er heel erg blij mee!!!!! BEDANKT!!
Veel is er deze week niet gebeurd, aardig rustig weekje :-)
KIRUNA! (LAPLAND)
Nog groot nieuws: Op donderdag 8 februari ga ik voor 6 dagen naar Kiruna in Lapland! Ik heb na 1,5 uur in de rij staan een kaart kunnen bemachtigen (3199 kronen), maar dan heb je ook wat!!
Here is the important information:
- Tickets go on sale from 12.00 (midday) on Monday the 29th of January
on the ground floor of Studenternas Hus
- Ticket price: 3199 kr
- Includes: Return trip to Kiruna, 6 nights accommodation, 2-day
NORTHERN LIGHT wilderness tour driving a dog sled (all meals included on
this tour), and a guided tour of the ice-hotel
- 3 trips are scheduled: 8-14/Feb; 15-21/Feb; 22-28/Feb
Last year tickets sold out in 45 minutes! So don't miss out on this
once-in-a-lifetime experience!
De 3 trips waren in 20 minuten al uitverkocht!! Maar ik ga :-) met heel veel Nederlanders en nog veel bekenden :-)
Ik ga douchen en dan slapen. Heel veel liefs en super tof dat jullie zoveel berichtjes achterlaten!
Knuffel, Jantine :-)
02 Februari 2007 - 17:37
Albert En Tineke:
wauw wat een mooie reis zeg....geen geld voor wat je krijgt,gaat doen en zien,prachtig!!!!!!!!
jantine,wat zijn wij jaloers op je zeg,onze droom ga jij verwezenlijken.....in een woord: GEWELDIG!!!!!!!
dat is wat anders dan postlopen!!!!!!
albert maakt zich toch wel wat zorgen,drie weken van huis.......en dan een beetje stappen,drinken en feestvieren,en maar de hort op,volgens hem ben je voor 1 maart bankroet!!!!
veel liefs van ons,
geniet er maar eens goed van meissie.....
albert en tineke
03 Februari 2007 - 10:43
Mamma:
inderdaad once in a lifetime. wat leuk voor jou om zoiets mee te gaan maken. Als je terugkomt van Kiruna zal je geld wel op zijn! haha.
Dan moet er maar weer een overlevingspakket gestuurd worden !
Ik zal wel beginnen met boodschappen voor je te doen !
liefs mamma
03 Februari 2007 - 18:18
Berend:
Ha die Jantine,
Hartstikke leuk zeg zo'n reis! Leek mij ook wel wat. Kun je wel 6 dagen zonder computer? :-)
Ik lees dat je weer bent wezen feesten, waar is de Jantine die wij kennen, elke zaterdagavond lekker op de bank :-):-)
Nou ja als je maar lol hebt toch?
Geniet er maar van en tot later.
Groetjes Berend -
03 Februari 2007 - 19:27
Martijn:
Heej Jantine!
Echt super tof dat je de reis gaat maken naar kiruna! Ik zou wel met je mee willen haha! En m'n ouders ook, zeker met die 2 daagse hondensledetocht!
Lachen dat je een fiets hebt gekocht voor 12 euro, alleen daarom al zal het heel leuk zijn om eens een rondje door jonkoping te fietsen!
Heel veel plezier daar en vooral ook veel succes! Want ik weet dat het niet altijd makkelijk is om daar alleen te zijn. Maar het gaat je gewoon lukken hoor!
Knuffel Martijn -
04 Februari 2007 - 17:12
Pappa:
Hoi Jantien,
Op naar Kiruna!
Hebben ze daar ook Baileys??
Wat een prachtige reis Jantine en dan ook nog het Noorderlicht aanschouwen, wat wil je nog meer?
Dikke kus,
Pappa -
05 Februari 2007 - 08:49
Nynke:
hallo 10
ik wilde je even bedanken voor je steun.
Maar vooral een hele leuke reis naar Kiruna wensen. Het lijkt me echt geweldig ik zou je zo volgen want het is echt een once-in-a-lifetime experience.
Geniet ervan en ik wil alles horen en alle foto's zien als ik in april bij je kom want ik heb vrij kunnen krijgen.
Groetjes nynke en marco