Rond 6 mei weer thuis!
Door: Jantine Jurgens
Blijf op de hoogte en volg jantine
07 Februari 2007 | Zweden, Jönköping
Het is woensdagmiddag 12:44 uur. Vanmiddag opzoek naar snowboots en de laatste inkopen doen voor de trip naar Kiruna.
Vanochtend post ontvangen van mijn oma Nanna, 2 kaarten maarliefst! Erg leuk!
De reden dat ik dit bericht typ is omdat ik een belangrijke mededeling heb.
Ik heb mijn studieprogramma gewijzigd, in de maand april en de eerste week van mei, ben ik NIET meer vrij. Ik volg in deze periode 1 vak: Radio Production. Waarschijnlijk hoef je daar 1 of 2 keer in de week voor naar school. Dat wil zeggen, dat ik thuiskom rond 6 mei. Op 4 mei is mijn laatste eventuele schooldag.
Ik heb dit veranderd omdat ik het niet zag zitten om gewoon 5 weken vakantie te hebben. Bijna niemand heeft dat, en ik heb geen geld om 5 weken lang hier rond te reizen.
Dus pas maar op allemaal, ik ben begin mei weer terug!! Geniet nog even van jullie rust!
Veel liefs, Jantine
07 Februari 2007 - 21:35
Berend:
Ha die Jantine,
Kun je mooi helpen verhuizen, hahaha.
Zullen proberen om je kamer voor die tijd af te hebben.
Veel plezier in Kiruna.
Groetjes Berend -
08 Februari 2007 - 12:57
Mamma:
wat fijn voor je een maand eerder thuis! Het wordt nog wel even aanpoten he om al je punten te halen, maar dat lukt je vast wel en anders maar niet! Hoe het dan met onze vakantie moet naar Zweden, moeten we dan nog maar bespreken.
liefs mamma -
12 Februari 2007 - 20:45
Martijn:
Hoi Jantine!
Heel slim dat je het vak radio production naar voren hebt geschoven, kan me goed voorstellen dat 5 weken vakantie wel erg lang is daar. Overmorgen ben je weer terug in Jonkoping en zal je dit dus ook pas lezen haha. Hoop dat het een super leuke ervaring was, heb al wel begrepen dat het in elk geval een koude ervaring is geweest.
Tot snel!
Knuffel Martijn
17 Februari 2007 - 13:07
Pappa:
Hoi Jantine,
Rond 6 mei weer thuis????
Oh jee!!!!!
Kus,